Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τέσσερις αποκλεισμοί τη δεύτερη ημέρα


TKDBelts1Μόνο ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά κατά τη δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μάντσεστερ. Πρόωρος αποκλεισμός για τους άλλους τρεις εκπροσώπους μας.
Η δεύτερη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μάντσεστερ δεν συνοδεύτηκε από επιτυχίες, όπως συνέβη την πρώτη με το χρυσό μετάλλιο της Ιωάννας Κουτσού και το χάλκινο του Νίκου Πολίτη.

Στα -87 κιλά, ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος ξεκίνησε με εμφατική νίκη 15-3 επί του Σλοβάκου Τόμας Καλίσκα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού στα προημιτελικά ηττήθηκε με 0-1 από τον Γάλλο Ογκουστίν Μπατά.

Στα -58 κιλά, ο Μάριος Τσουρδίνης νίκησε αρχικά με 1-0 τον Βρετανό Ντόμινικ Μπρουκς, αλλά στο 2ο γύρο ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τον Πορτογάλο Ρουί Μπραγκάνσα.

Στις γυναίκες, αμφότερες οι εκπρόσωποί μας ηττήθηκαν στον πρώτο τους αγώνα και αποκλείστηκαν. Στα -49 κιλά, η Φωτεινή Μπίρμπα ηττήθηκε με 1-4 από τη Ρωσίδα Κριστίνα Κιμ, ενώ στα +73 κιλά, η Νίκη Αθανασοπούλου συνετρίβη με 1-7 από την Ουκρανή Μαρίνα Κονίεβα.

Το Σάββατο, κατά την τρίτη ημέρα των αγώνων, τέσσερις ακόμη Έλληνες και Ελληνίδες θα δώσουν τη... μάχη τους. Στα -63 κιλά, ο Βασίλης Γαϊτάνης θα αντιμετωπίσει αρχικά τον Ιταλό Νταβίντε Ντ'Οράτζι, ενώ στα -80 κιλά θα αγωνιστεί ο Ανέστης Νικολαΐδης.

Όσον αφορά στις γυναίκες, η Βασιλική Γραμματικοπούλου κοντράρεται με τη Σουηδέζα Νικίτα Γκλάσνοβιτς στα -57 κιλά, ενώ στα -73 κιλά, η Ελπίδα Δημητροπούλου αντιμετωπίζει τη Φινλανδή Σάινα Σάβατζε.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: