Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τσουρδίνης, Γκόλτσιος και Μπίρμπα άξιζαν μετάλλιο

Το χάλκινο μετάλλιο έχασε μέσα από τα χέρια του ο Μάριος Τσουρδίνης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών που διεξάγεται στο Μάντσεστερ. Ο έλληνας πρωταθλητής που αγωνίστηκε στα 58 κιλά και κατέλαβε την 5η ευρωπαϊκή θέση, νίκησε στον πρώτο του αγώνα τον Brookes Dominic με σκορ 1-0.
Στον κρίσιμο αγώνα που με νίκη οδηγούσε στην 3η θέση του βάθρου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Άγγλο Braganca Rui, όμως, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για λίγα δευτερόλεπτα του στέρησε το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας με σκορ 1-0.
Ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος στα 87 κιλά ξεκίνησε νικηφόρα στο πρώτο του αγώνα αντιμετωπίζοντας τον Kaliska Tomas με σκορ 15-3. Στη συνέχεια έχασε τον αγώνα από τον Γάλλο Bata Augustin με σκορ 1-0.
Ο Γάλλος κατετάγη δεύτερος στην κατηγορίας. Ο πρωταθλητής μας, όμως, από τον Τύρναβο δικαιούται να έχει παράπονα από τη διαιτησία που τον αδίκησε παράφορα εφόσον δεν έδωσε καμία ποινή στις τέσσερις φορές που έπεσε ο αντίπαλος του στο έδαφος.
Η Φωτεινή Μπίρμπα ατύχησε στον πρώτο και μοναδικό της αγώνα με την Ρωσίδα πρωταθλήτρια Kim Kristina από την οποία έχασε με σκορ 4-1. Η Kim  έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Παρασίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία και των τεσσάρων αθλητών που αγωνίστηκαν σήμερα.  «Η φωτεινή Μπίρμπα θα μπορούσε είχε μπει στα μετάλλια, φάνηκε όμως στον αγώνα της ότι τις έλειπαν αγώνες για να βρει την αγωνιστική της φόρμα και αυτό της στέρησε σήμερα το μετάλλιο».
O ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε ότι το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών μας αντανακλά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αθλητικά σωματεία του Ταεκβοντό και μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες κράτησαν σήμερα τους αθλητές μας έξω από τα μετάλλια.
Η Νίκη Αθανασοπούλου στα 73 κιλά έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια δεδομένου του προβλήματος υγείας που ξεπέρασε πριν λίγο καιρό.
Την εθνική ομάδα συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κυριάκος Παρασίδης και Νίκος Παπαδέας.

7 σχόλια:

Taekwondo Fights είπε...

loipon !!!! katarxas o tsourdinis einai ligos se aytin tin katigoria mias kai einai mesa stis 3 poio dinates katigories tou athlimatos

ekei pou kerdisei den mporei na kratisei to skor , pisteyo me to sxolio mou na to labi ipopsin tou kai na to diorthosei

min perimenei kanenas metalleio se aytin tin katigoria

mporei na dokimasei kai stin epomeni an theli !!! alla kai ayti einai poli dinati katigoria

Taekwondo Fights είπε...

gia tin mpirmpa mias kai den eida tous agones tis ,, stin ellada den exei antagonismo , tha prepei na dinamosei ligo ta xtipimata tis


fwfw mou akouse me !!

Taekwondo Fights είπε...

gia ton goltsio ti na po tora
poli adinamos ti kanei den ksero alla den einai statheros stin stasi tou , ekei pou kerdizei kai prepei na kanei amina kathete kai ormaei san tayros les kai theli na spasei to podia tou

kosta !!!!! 1-0 mporeis na kerdiseis??????????

kanto exeis kai allon agona stin sinexeia !!!!

Taekwondo Fights είπε...

ta nerio sou stous ellines mia xara ta kaneis
sto eksoteriko thes kai mono sou pos ta kaneis na pisteis les kai eisai kokkini zoni !!!!!

Taekwondo Fights είπε...

osi gia tous proponites ti na po o ellinas athlitis genika den akouei kanenan opoios kai na itan stin parousa stigmi to idio paixnidi tha kanene oloi tous

kala itan o ollandos , gnomei mou etsi

Ανώνυμος είπε...

οπως λεμε αναλυση κουκου ρουκου

Taekwondo Fights είπε...

gia na akouso kai sena na mas peis tin gnomi sou