Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Οι Οίκοι μόδας πάνε ...στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Το 2004, ο Giorgio Armani είπε πως τα νέα πρότυπα της μόδας θα είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Δεν ήταν η πρώτη φορά που προωθήθηκε αυτή η τάση, καθώς στις αρχές της δεκαετίας του '90 ο Pucci ήταν εκείνος που έφτιαξε τις γκαρνταρόμπες Ευρωπαϊκών ομάδων ποδοσφαίρου...
Και καθώς είναι πολλοί οι σχεδιαστές μόδας που πέρασαν από τον αθλητισμό δεν φαίνεται περίεργο που η Cedella Marley, η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη Bob Marley, θα συνεργαστεί με την Puma για να ντύσει την ομάδα στίβου της Τζαμάικα, συμπεριλαμβανομένου και του παγκόσμιου πρωταθλητή Usain Bolt.
H Stella McCartney, κόρη του γνωστού σκαθαριού Paul McCartney, έχει ήδη μια επιτυχημένη καριέρα στη μόδα. Από το 2004 συνεργάζεται με την Adidas, έχει σχεδιάσει κολεξιόν για την τενίστρια Caroline Wozniacki και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ετοιμάζει τις γκαρνταρόμπες της Ολυμπιακής και της Παραολυμπιακής ομάδας της Βρετανίας.
Η επωνυμία Ralph Lauren θυμίζει σε όλους το πόλο, αν και έχει «ντύσει» και άλλα αθλήματα. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πάντως, θα ντύσει την ομάδα των ΗΠΑ, όπως έκανε και στο παρελθόν.
Και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους σχεδιαστές μόδας που θα αφήσουν την πινελιά τους στις ενδυμασίες των αθλητών. Θα μπορούσαμε λοιπόν εύκολα να πούμε πως το Λονδίνο θα φιλοξενήσει και μία Ολυμπιάδα μόδας...

ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΕΙ ???????

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ma o KOATETSOS BRE PAIDIA POIOS ALLOS