Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

«Αγαπούλα, την κουκούλα»

Εξώδικο Ψωμιάδη για το… «Αγαπούλα, την κουκούλα»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2012
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2012 20:00
Web-Only
Εξώδικο σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης, ζητώντας την παύση προβολής της τηλεοπτικής διαφήμισης στην οποία ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που βρίσκεται στη φυλακή και λέει την φράση «αγαπούλα, την... κουκούλα».

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, ο οποίος κρατείται στα Σκόπια, ζητεί να σταματήσει άμεσα η μετάδοση της διαφήμισης, ενώ επιφυλάσσεται των νομίμων δικαιωμάτων του για αποζημίωση «λόγω ηθικής βλάβης, λόγω προσβολής της προσωπικότητάς μου, καθώς και για απόδοση του κέρδους που αποκομίσατε (σ.σ. η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας) χρησιμοποιώντας στοιχεία της προσωπικότητάς μου».
Μάλιστα, στο εξώδικο που απέστειλε, ο κ. Ψωμιάδης επικαλείται την συνέντευξη του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη -και πρωταγωνιστή στη διαφήμιση- στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφέροντας:
«Είναι προφανές ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον ‘’Πρόεδρο’’ υποδύεται εμένα. Η όλη διαφημιστική καμπάνια Σας στηρίζεται μάλιστα σε ατάκες που έχουν ταυτιστεί με εμένα, όπως η λέξη ‘’αγαπούλα’’ αλλά και άλλες, οι οποίες ταυτίζονται από το κοινό και συνδέονται συνειρμικά και άμεσα με την προσωπικότητά μου».

4 σχόλια:

Taekwondo Fights είπε...

sas thimisei tipota aytoi oi foto !!!

Ανώνυμος είπε...

"αγαπούλα...το πόρισμα!!!"

taekwondo famous είπε...

ti sxesi exei opsomiadis me to taekwondo fili mou

Ανώνυμος είπε...

an exei, exei kai para exei file mou

ton mymeite kapoios poli gnostos mesa apo tin doiikisi tis omospondias