Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

6ο WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae

6ο WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae τυλίξτε σε μεγάλη επιτυχίαΤο 6ο Παγκόσμιο WTF Taekwondo Poomsae Πρωτάθλημα συμπέρασμα τριήμερο του ανταγωνισμού σε μια μεγάλη επιτυχία στο Βλαδιβοστόκ, Ρωσία στις 31 Ιουλίου 2011.






Συνολικά 18 χώρες έλαβαν σπίτι τουλάχιστον ένα μετάλλιο στο ετήσιο πρωτάθλημα, δείχνοντας μια ακόμη taekwondo τεχνικές poomsae μεταξύ των εθνών.
Εκτός από το poomsae διαγωνισμούς, υπήρχαν πέντε χωρών προσκλητήριο πενταμελής kyorugi αγώνες επίδειξης ομάδα, μια τριεθνή φιλία free-style διαγωνισμό poomsae, και ένας διαγωνισμός poomsae φιλία για WTF αξιωματούχοι μέλος εθνικής ομοσπονδίας και WTF μέλη του Συμβουλίου, όλοι τους σχέδιο ιδιαίτερη προσοχή τόσο από τη μαρμελάδα συσκευάζονται-θεατές στο συγκρότημα του Olympiets άθλημα s και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την αντιστοιχία μεταξύ του μετάλλιο από τα έθνη, Κορέα ξεπέρασε τους άλλους, καθώς πήρε σπίτι εννέα χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο μετάλλιο, ακολουθούμενη από το Βιετνάμ με δύο χρυσά, τέσσερα αργυρά και ένα χάλκινο.
Γερμανία ακολούθησε με δύο χρυσά, δύο αργυρά και ένα χάλκινο, ενώ η Κινεζική Ταϊπέι κέρδισε δύο χρυσά, ένα ασημένιο και πέντε χάλκινα. Υποδοχής Ρωσία έκλεισε ένα χρυσό, τέσσερα αργυρά και τρία χάλκινα, ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Βρετανία και το Μεξικό με ένα χρυσό μετάλλιο το καθένα.
Ιράν άρπαξε δύο ασημένια και έξι χάλκινα, ενώ η Ισπανία άρπαξε ένα αργυρό και τρία χάλκινα. Οι Φιλιππίνες συνέχεια με ένα αργυρό, δύο χάλκινα, ενώ η Κίνα και η Δανία κέρδισε ένα αργυρό και ένα χάλκινο η κάθε μία.
Η Τουρκία έκλεισε επτά χάλκινα, ενώ το Βέλγιο, Καναδά, Κολομβία, την Ολλανδία και την Ταϊλάνδη κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο το καθένα.
Στις πέντε-μέλος της ομάδας kyorugi έκθεση τελικό αγώνα, Κορέα νίκησε φιλοξενήσει η Ρωσία 36-12 για το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Τουρκία μονοκοντυλιά μια σκληρή πρόκληση από το Αζερμπαϊτζάν στην κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο-decider 45-32 για το χάλκινο μετάλλιο.
Συνολικά, πέντε χρυσά μετάλλια ήταν επάνω για τις αρπαγές την τρίτη και τελευταία ημέρα του ανταγωνισμού στο Βλαδιβοστόκ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Poomsae.
Σε μεμονωμένες δεύτερο ανώτερο τμήμα των ανδρών για τους αθλητές ηλικίας μεταξύ 31 και 40, Jin-han Κορέας Κιμ εστερέωσε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο πήγε στην Mohammadtaghi Ιράν Hatami. Μεβλούτ της Τουρκίας Pekcan και Marcus Γερμανίας Ketteniss κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο το καθένα.
Σε μεμονωμένες δεύτερο ανώτερους κατηγορία των γυναικών, Suk-Kyung Κορέας Lee κέρδισε τη χώρα της το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο πήγε στη Νικόλ Γερμανίας Ketteniss. Thi του Βιετνάμ Nguyen Huyen Dieu και Chi-Lin κινεζική Ταϊπέι Γου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.
Σε κάθε διαίρεση πρώτη των γυναικών master, Chuang-Τσουνγκ κινεζική Ταϊπέι Λου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο πήγε στην Imke Γερμανίας Turner. Το χάλκινο μοιράστηκαν Alcaniz Γιολάντα Ισπανίας Ubero και Khalida Ρωσίας Vafina.
Στην 1η κατηγορία ομάδα των ανδρών για τους αθλητές ηλικίας μεταξύ 14 και 35 ετών, ένας Βιετναμέζος τρίο του Anh Minh Le, Dinh Toan Nguyen και Trung Anh Le συνεργάστηκαν για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ το ασημένιο πήγε στη Ρωμαϊκή Ρωσίας Lebedev, Dmitri Pegai και Vladimir Pegai. Το χάλκινο πήγε στην FASHI Ιράν Mahdi Jamali, Azarkhavarani Αλί Salmani, Χαμίντ Nazarigharechomagh, και Ιμπραήμ της Τουρκίας UCAN, Μεβλούτ Pekcan και Adil Tekin.
Στην 1η κατηγορία της γυναικείας ομάδας, ένας Βιετναμέζος τρίο του Thi Πέμ Ngan Nguyen, Le Thi Kim Nguyen Van και Tuyet Chau πήρε σπίτι του το χρυσό μετάλλιο. Το αργυρό πήγε στην Ortega Ισπανίας Patricia Camino, Ortega Emma Camino και Ortega Μαρία Τερέζα Camino. Francesca Οι Φιλιππίνες «Camille Alarilla, Rani Ann Ortega και Ma Κάρλα Janice Lagman και Serim Τουρκίας Olgun Bektasoglu, Elif Aybuke Yilmnaz και Nurcan Mazili κάθε κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: