Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Υπάρχουν τώρα 16 χώρες και όλο και περισσότερες ομάδες προστεθεί στο σχέδιο CAR La Loma με θέα τους Παναμερικανικούς Αγώνες και την Ολυμπιακή προκριματικά στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική.

Για να το έχουν ήδη επιβεβαιωθεί: το Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή, Βραζιλία, Αγγλία, τη Μοζαμβίκη, το Σουδάν, την Κολομβία, τη Βολιβία, Αρούμπα, Ολλανδικές Αντίλλες, Ονδούρα, μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα νέα 5 περισσότερες ομάδες που είναι έτοιμες για να φτάσετε στο La Loma στις διάφορες ημερομηνίες του Σεπτεμβρίου μέχρι το Νοέμβριο με τη συμμετοχή στα διάφορα στρατόπεδα και το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo.


Μια από τις καλύτερες ομάδες στην ήπειρο: Δομινικανή Δημοκρατία, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Francisco Camacho ένα φιλόδοξο κατάρτισης των 2 μηνών στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία La Loma με τους στόχους που τέθηκαν στο Pan American Αγώνες και Pan American Ολυμπιακό προκριματικό. Από Σεπτέμβρης 10 - Νοέμβριος 10 με τους καλύτερους αθλητές τους, Γαβριήλ Mercedes (-58 κιλά). Yovanni Bartermit (-68 κιλά). Wilkin Heredia (-80 κιλά). Yahaira Peguero (-49 kg.), Polanco Disnansi (-57 κιλά .) Katherine Rodriguez (-67 κιλά). Deisy και Montes de Oca (+67 kg.).
.

MasTaekwondo.com Αρχείο - Δομινικανή Δημοκρατία.
Με επικεφαλής τον Miguel Camacho και Jose Mora, Δομινικανή πάλι La Loma, μετά τη μεγάλη επιτυχία της Mercedes στις 2008 Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Θα είναι μια ισχυρή και εντατική εργασία που αναζητούν την Pan American χρυσό και ταξινόμηση της μέγιστης των αθλητών του για το Λονδίνο το 2012, αποκλείεται να είναι τέσσερις.
Από τον παλαιό κόσμο, η Ολυμπιακή προπονητής της ομάδας της Νορβηγίας: Stig Kramer, έχει κρατήσει ήδη θέσεις μέσω της ομοσπονδίας τους, έτσι η ομάδα θα ψάξει για το Ευρωπαϊκό επιλέξιμες για το Λονδίνο το 2012 είναι ένα μήνα La Loma να εκπαιδεύσει και να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Taekwondo. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο sparring συνεδρίες με όλες τις Ολυμπιακές ομάδες που βρίσκονται στο San Luis Potosi και Daedo τεχνολογία, η οποία θα χρησιμοποιείται σε όλες κατάρτιση.
Εκουαδόρ, μέσω του εθνικού προπονητή Χαβιέ του Ρομέρο και να επιβεβαιώσει την άφιξη όλοι οι αθλητές προσόντα για Παναμερικανικούς Αγώνες, για 3 εβδομάδες.
Nassin Rodriguez του Ελ Σαλβαδόρ θα παρακολουθήσουν La Loma με καλύτερο αθλητή Laura του Vanessa Vazquez, σε αναζήτηση της Pan-American μετάλλιο.
Παραγουάη, επίσης, θα είναι παρούσα με Osvaldo Caceres, βαθμολογία για το 2011 Γκουανταλαχάρα, που αρχίζουν μια συγκέντρωση των 40 ημερών με στόχο την επίτευξη ενός ιστορικού μετάλλιο για τη χώρα του σε αυτή την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: