Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Στεφανόπουλος προσκεκλημένος στο σεμινάριο Κick Boxing στη Λειβαδιά

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο πυγμαχίας που διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες ο Θανάσης Οικονόμου, προπονητής kick boxing στη Λειβαδιά, με κεντρικό ομιλητή τον Ολυμπιονίκη της πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο. Η  συμμετοχή των αθλητών του kick boxing ήταν εντυπωσιακή...
Η αίθουσα του σεμηναρίου κατακλύστηκε από περισσότερα από 40 άτομα τα οποία παρακολούθησαν με απόλυτη αφοσίωση για τρεις περίπου ώρες τη βιωματική διδασκαλία του Γιώργου Στεφανόπουλου εφαρμόζοντας στην πράξη όλα τα μυστικά της πυγμαχίας στα οποία τους μύησε βήμα-βήμα ο μεγαλύτερος έλληνας πυγμάχος και ρούφηξαν πραγματικά τις νέες τεχνικές που τους παρουσίασε ο Στεφανόπουλος ξεκινώντας κυριολεκτικά από το "άλφα".
Η βιωματική διδασκαλία και η παρουσίαση των νέων τεχνικών πραγματοποιήθηκε με τόσο αναλυτικό και επεξηγηματικό τρόπο από τον κορυφαίο αθλητή της πυγμαχίας ώστε ήταν  σε θέση να συμμετάσχουν στο σεμινάριο με μεγάλη άνεση κι επιτυχία ακόμα και οι οχτάχρονοι μαθητές του Θανάση Οικονόμου.
Ο Γιώργος Στεφανόπουλος δήλωσε ότι τα παιδιά της επαρχίας ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά γιατί είναι πιο δυνατά, πιο σκληρά και πιο τολμηρά στο ρινγκ. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι αθλητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για όσα έμαθαν από τον ολυμπιονίκη των ρινγκ, ένιωσαν πλουσιότεροι σε γνώσεις κι εμπειρία και δήλωσαν ότι μέσα από αυτό το σεμινάριο αναθεώρησαν πολλά από όσα γνώριζαν και πίστευαν για την πυγμαχία.
Ο Γιώργος Στεφανόπουλος αποχαιρέτησε τη Λειβαδιά με αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης αλλά και συγκίνησης από την ιδιαίτερα ζεστή και τιμητική φιλοξενία που του πρόσφερε ο Θανάσης Οικονόμου, αλλά και τα μέλη του συλλόγου του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα ακόμα σεμινάριο στο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: