Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Poomsae World με την κακή παρουσία στη Λατινική Αμερική

Poomsae World με την κακή παρουσία στη Λατινική ΑμερικήΙσπανία, το Μεξικό, τη Βραζιλία, τον Ισημερινό, την Κολομβία και τη Γουατεμάλα είναι οι μόνες χώρες της Λατινικής Αμερικής για την εισαγωγή του ανταγωνισμού στον κόσμο WTF Taekwondo Poomsae Πρωτάθλημα 2011.
Αυτές οι έξι ομάδες θα μπορούσαν να τους προσθέτει από την πλευρά της Αμερικής, οι Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και έτσι θα είναι σε θέση να πω ότι 45 χώρες, μόνο οκτώ θα συμμετάσχει σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Βλαδιβοστόκ, Ρωσία 29-31 Ιουλίου.
Από το Taekwondo (αγώνα) ήταν επίσημα αναγνωρισμένο ως Ολυμπιακό άθλημα, υπήρξαν πολλές φωνές υψώθηκαν υποστηρίζοντας ότι σίγουρα να γίνει ένα άθλημα, που έλειπαν οι πολεμικές αξίες που χαρακτηρίζουν αυτή την πειθαρχία.



Ο τύπος του Poomsae φάνηκε να διατηρήσει ένα βαθμό, μερικές από εκείνη την πολεμική τέχνη που πολλοί "δάσκαλοι" ήθελε να το κρατήσει για διαφορετικούς λόγους και δίδαξε, σύμφωνα με τη δική τους γνώση, σε πολλές περιπτώσεις διαφέρουν σημαντικά από το ένα σχολείο στο άλλο και ακόμη περισσότερο , μια χώρα στην άλλη.
Ασία και την Ευρώπη πήρε αρκετό διάστημα την εκτέλεση τεχνικών πρωταθλημάτων τους, αλλά η Αμερική δεν ήταν μόνο έως το 2009, όταν επισημοποιήθηκε ο ανταγωνισμός poomsaes, με χαμηλό ποσοστό συμμετοχής, αν και πολλές χώρες (κυρίως της Λατινικής Αμερικής) ισχυρίζονται ότι έχουν την καλύτερη τεχνική, την απόλυτη κανονισμούς ή τους καλύτερους δασκάλους του συγκεκριμένου επιστημονικού κλάδου.
Η άφιξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος για μια ακόμη φορά ευκρινώς τη στάση σας Αμερικής σχετικά με τον κόσμο και, όπως συχνά συμβαίνει, δείχνουν μια πραγματικότητα που δεν μπορούσε να αποδειχθεί.
Νότια Αμερική θα μπορούσαν να πάρουν μόνο τα μετάλλια Poomsae κόσμο μέσα από την Κολομβία, όπου ο πλοίαρχος Oskar Posada έγινε ένα είδος συνήγορος και λογικά poomsaes Μεξικό, Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, είχαν πάντα καλή συμμετοχή όσον Αμερική ανησυχεί και της Ισπανίας στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.
Γι 'αυτό το νέο WTF Taekwondo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae, η Αμερική θα εκπροσωπηθεί από τρεις μόνο χώρες (Βραζιλία, την Κολομβία και το Εκουαδόρ), την Κεντρική Αμερική για μία μόνο χώρα (Γουατεμάλα) και τη Βόρεια Αμερική μέσα από το Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.
.

.
Είναι πολύ κοινό (ειδικά στη Νότια Αμερική), οι χώρες που παρέχουν Poomsae σεμινάρια, η διαφήμιση θα πρέπει να διδάσκονται νέες τεχνικές που εγκρίνονται από την WTF, αλλά σε πολλές περιπτώσεις οι χώρες αυτές δεν έχουν καμία εκπροσώπηση στην παγκόσμια ή διεθνή πιάτα, που κάνει μόνιμα διάφορες αλλαγές στο διαγωνισμό poomsaes.
Χωρίς να υπεισέλθουμε πολύ μακριά στο Βλαδιβοστόκ θα περαιτέρω αλλαγές στον κανονισμό (βλ. σημείωση) και είναι στην πραγματικότητα πολύ λίγοι άνθρωποι στον αμερικανικό χώρο που θα έχουν αυτές τις πληροφορίες, να τις μεταδώσει σε άλλους επαγγελματίες.
Και οι δύο πληροφορίες και παραπληροφόρηση, είναι ένα ισχυρό όπλο, όταν πρόκειται για τη διατήρηση του ελέγχου, και γιατί όχι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν είναι μόνο αθλητικά γεγονότα, είναι επίσης ο τόπος όπου η πολιτική βράζει και σε διαφορετικές καταστάσεις σε πολλές περιπτώσεις, η θέση της χώρας στον Παγκόσμιο Taekwondo Σφαίρα ή κάνουν μια απλή συμμετέχοντα, χωρίς ελάχιστο βάρος ανά τον κόσμο.
Η έλλειψη της αμερικανικής πολιτικής παρουσίας σε διάφορες συναντήσεις ή συγκροτήματα WTF (όπου σε πολλές περιπτώσεις, έναν εκπρόσωπο ταξιδεύει πάντα διαφορετικά), δημιουργεί μόνο σύγχυση και ποτέ ένα σταθερό μέλος της Εθνικής Ένωσης με τη δική της WTF, επειδή οι σχέσεις δεν μπορούν να θεσμική πραγματοποιούνται σε απλό ταξίδι ή εκδήλωση και είναι αποτέλεσμα των συναντήσεων και την επίδειξη της σταθερότητας.
Αμερική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo τελευταία μάχη, πήρε μόνο δύο χάλκινα μετάλλια, καταλαμβάνοντας την παρακάτω Αφρική. Ο Κόσμος Ολυμπιακό Προκριματικό στο Μπακού χτύπησε επίσης μόλις δύο φορές στο βάθρο, και πάλι κάτω από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική και τώρα συμφωνούν Poomsae Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πολύ χαμηλή προσέλευση.
Είστε πέρασμα του Taekwondo Αμερικανική Ένωση για τις χειρότερες στην ιστορία της; Είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε κάθε πρωτάθλημα τελική ανάλυση, όπου τα αποτελέσματα μόνο Patu θέση η οποία έχει 44 μέλη, μπροστά από Ειρηνικού, Continental Ένωσης με μόνο 16 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: