Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σήμερα ξεκινάει το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Αγώνες στο Ρίο

Σήμερα ξεκινάει το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Αγώνες στο ΡίοΡίο ντε Τζανέιρο, φιλοξενεί από σήμερα (16 Ιουλίου) το "V Στρατιωτικά Παιχνίδια World", η οποία περιλαμβάνει περίπου 4.000 αθλητές από 112 χώρες κατά τη διάρκεια των επόμενων εννέα ημέρες σε ένα αθλητικό δωδεκάδα.
.
Οι Αγώνες, η οποία θα διαρκέσει έως την ημέρα 24, ξεκινούν με την παραδοσιακή τελετή έναρξης στο Joao Havelange Στάδιο, όπου οι αθλητές θα παρέλαση, στην οποία περίπου 2.300 άτομα θα συμμετάσχουν σε μια εκπομπή αφιερωμένη στη διάδοση φυσικές ομορφιές της χώρας.


Η οργάνωση έχει επιλεγεί ως η μασκότ στο "Αρίων", εμπνευσμένο από ένα παιδί που έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατιωτικό σούπερ αθλητής.
Το αστέρι Edson Arantes do Nascimento "Πελέ" θα είναι υπεύθυνος για φωτισμό το καζάνι σε μια ημερομηνία που θα πάει να τον Βραζιλιάνο πρόεδρο, Ντίλμα Ρούσεφ.
Ο εορτασμός της V Στρατιωτικών Αγώνων, που διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού, Ρίο ντε Τζανέιρο αναλαμβάνει την πόλη Χαϊντεραμπάντ (Ινδία), πριν από τέσσερα χρόνια φιλοξένησε ένα γεγονός που γεννήθηκε στη Ρώμη το 1995.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό αυστηρό καθεστώς ασφάλειας που θα συμμετάσχουν 10.000 άτομα έχουν μάλιστα έτοιμη να δράσει σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.
Η αθλητική εκδήλωση αρχίζει σήμερα στη διένεξη ανεπίσημα με έξι παιχνίδια ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων αντιμετωπίζει η βραζιλιάνικη ομάδα, κορυφαίος στην κατάταξη για την επίτευξη του χρυσό μετάλλιο, με την Αλγερία.
.

.
Οι Αγώνες θα φιλοξενήσουν 15 αθλήματα ολυμπιακά αθλήματα, πέντε εξέτασε την πρεμιέρα στρατιωτικές ειδικότητες και ως άθλημα επίδειξης του βόλεϊ στην παραλία είναι πολύ δημοφιλής στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η δοκιμή προσανατολισμού, ένας από τους στρατιωτικούς αγώνες διεξάγονται σε ένα φυσικό περιβάλλον της πόλης της Paty κάνει Alferes, όπου οι αθλητές θα ταξιδέψουν ενός συγκεκριμένου τμήματος της στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα με τη μόνη βοήθεια ενός χάρτη και μια πυξίδα.
Με τη μορφή του αλεξίπτωτο, οι αθλητές άλμα σε ομάδες των πέντε από ένα αεροπλάνο που θα πετάξει σε 1.200 πόδια, προκειμένου να εκτελέσει τις ασκήσεις στον αέρα, η οποία θα γυριστεί από έναν από την ομάδα.
Αθλητισμός στρατιωτικό πένταθλο έχουν ολοκληρωθεί, θα είναι χωρισμένη σε κατηγορίες των αεροπορικών μεταφορών, ναυτική και στρατιωτική, στο οποίο οι αθλητές, ακόμη και ανταγωνίζονται σε μια δοκιμαστική εκτόξευση χειροβομβίδων με ειδικές ανάγκες.
Με το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Αγώνων, το Ρίο ντε Τζανέιρο, θέλει να αποδείξει την ικανότητά της να διεξάγει μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως η διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών (2013) Παγκόσμιο Κύπελλο (2014), Κόπα Αμέρικα (2015) και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2016).
Η επιθυμία των χωρών να επιτύχουν ένα καλό αποτέλεσμα στον τελικό πίνακα μεταλλίων φαίνεται από την ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία επισημαίνει την παρουσία της Ελισάβετ Μυστακίδου, ασημένιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, όπου ήταν η πρώτη επιλαχούσα στην κατηγορία του Taekwondo ή δύο φορές middleweight παγκόσμιος πρωταθλητής της Γαλλίας Gwladys Epangue.
Η Στρατιωτική Taekwondo Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας υπό τη διεύθυνση του πρόσφατα προσόντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Diogo Silva.
Μετά απειλεί να μποϊκοτάρει την εκδήλωση, λόγω των πολιτικών διαφορών με τη Βραζιλία, η Ιταλία, τέλος, μια ομάδα στην οποία ο αθλητής είναι Giulia Χρυσό Μετάλλιο Quintavalle στην κατηγορία των 57 κιλών. στο Πεκίνο το 2008.
Βραζιλία, έρχονται στην εκδήλωση από 268 αθλητές εξαπλωθεί σε όλους τους κλάδους, προσπαθούν να βελτιώσουν τη διακριτική ενέργεια που ολοκληρώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στην πόλη Hyderabad.
Στις τέσσερις προηγούμενες εκδόσεις των Αγώνων έχουν χαρακτήρισε ένα γαλαξία αστέρων του αθλητισμού, όπως το ιταλικό ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ο οποίος το 1995 έγινε μέλος της εθνικής ομάδας του να εκπληρώσει το τελευταίο έτος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Μια άλλη εξαιρετική αθλήτρια ήταν Κενυάτης δρομέας αποστάσεων Paul Tergat, ο οποίος το 2000 πήγε στο Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ μετά τη συμμετοχή τους στην πρώτη Στρατιωτική Αγώνες στη Ρώμη.
Η τελετή λήξης θα είναι επίσης στο Joao Havelange Στάδιο, ένα χώρο χωρητικότητας 46.000 θεατών, εγκαινιάστηκε το 2007 Παναμερικανικούς Αγώνες και αυτή τη φορά θα φιλοξενήσει μερικά αγώνες ποδοσφαίρου και στίβου κομμάτι.
.

το αθρο ειναι της mastaekwondo kai ισχυει για την χωρα της ισπανιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: