Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Bayerische Taekwondo Union e.V.

Text und Fotos: Alfred Castaño
Εγκαίνια των τελών BTU επιτυχία στο Rabia και οι Tahir Gaddi επειδή οι εκπρόσωποι του το βαυαρικό Taekwondo Ένωσης (BTU) την Τετάρτη, το 31.07.2013, να πρώτα να συζητήσουμε τις δυνατότητες για την κατασκευή ένα μαχητικό άθλημα αίθουσα με αφορμή το νέο κτίριο του Μπέρτολτ-Μπρεχτ-σχολείου (BBS) στο σχολείο Δημάρχου Νυρεμβέργης κλήθηκαν Δρ Klemens Gsell, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει BTU Πρόεδρε Reiner Hofer την ευκαιρία να παρουσιάσει τις αμοιβές τους BTU επιτυχία Rabia και Tahir Gaddi, στην τελετή της Νυρεμβέργης Δημαρχείο παρουσία του τύπου.

Οι δύο BBS αποφοίτων και Τρέχουσα σπορ στρατιώτες είχε επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo απορρίπτονται στα μέσα Ιουλίου στο Μεξικό. T Gaddi (20) κέρδισε το πρώτο παγκόσμιο τίτλο για την Μπάγερν, που ήταν επίσης η πρώτη για την Γερμανία για 18 χρόνια εκεί και η αδελφή του Rabia (19) πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Δρ Klemens Gsell, 3η δήμαρχος της Νυρεμβέργης, που απλόχερα του γραφείου για τον εορτασμό.
Για τον BTU Streif, αντιπρόεδρος Gerd Kohlhofer, συντονιστής Marco Scheiterbauer και ο προπονητής δύο χώρα Nurettin Yilmaz και οι Özer Gaddi παρακολούθησαν ή ανηθικότητα πρόεδρος Georg εκτός της Reiner Hofer Πρόεδρε.
Για τον αθλητισμό στο Στούντιο Μπέλα ΜΠΆΛΑΖ, Thomas Burger συμμετείχε ως συντονιστής συνολικά. Η ελίτ σχολείο του αθλητισμού ήταν επίσης εκπροσωπείται από Nurettin Γιλμάζ, ο οποίος ηγείται της κατάρτισης Taekwondo.
Georg Streif εκπροσωπούνται Bundeswehr ως προπονητής ταυτόχρονα βασικός αρωγός για τους αθλητές του Τάε Κβον Ντο γερμανικά, στη Bundeswehr, που εξασφαλίζει με την ομάδα του σπορ στο Sonthofen, όχι μόνο τη στιγμή της καριέρα ενεργό αθλητισμό, αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον μέσω της προώθησης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
Η Ομοσπονδία εκπροσωπήθηκε από Gerd Kohlhofer, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της η γερμανική Taekwondo Ένωσης (DTU).
Τάε Κβον Ντο Özer, Σύλλογος σπίτι των δύο αθλητών, προπονητής της Özer Gaddi, η οποία έχει το μεγαλύτερο μερίδιο από τις επιτυχίες τους μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά με Rabia, Tahir και μια άλλη ομάδα αθλητές, καθώς και Alfred Castaño, Πρόεδρος του συλλόγου πήρε μέρος στην εκδήλωση.

Μετά Rabia Tahir κλήθηκαν σε συνέντευξη.

Οι επιχορηγήσεις που σχετίζονται με την απόδοση, έτσι ο σωστός όρος για τα τέλη καταβάλλονται επιτυχία, αυστηρά επικεντρώθηκε μετά την χρηματοδότηση και αμοιβές (FGO) BTU και θεωρούνται ως ένα "μικρό δώρο" για την εξαιρετική απόδοση των αθλητών. Επίσημη βράβευση θα γίνει από την ενίσχυση γερμανικούς αθλητικούς και DTU η δικαιοδοσία του οποίου υπάγονται Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίσεις. Το BTU ευθύνεται ως την Εθνική Ένωση για το προενταξιακό των ταλαντούχων αθλητών στο το squad DTU και εξασφαλίζει το κατάλληλο πλαίσιο συνθηκών. «Παρά τέτοιες ιστορικές επιτυχίες φυσικά ιδιαίτερα ευχαριστημένος και να παρακινήσει νέους αθλητές για το μέλλον,» σχολίασε BTU ανηθικότητα πρόεδρος Georg Streif την ευχάριστη περίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: